Monday, August 6, 2007

canım meclis güzel meclis...

Haberlere bakıyor musunuz? Ahmet Türk Devlet Bahçeli el sıkışıyor. Aysel Tuğluk önde. Şemdin Sakık meclisin en şıklarındanmış bir arkada. İnanabiliyor musunuz?
Açıkçası bütün seçim propogandası ip-urgan olan bir parti ve genel başkanı, karşıda yıllarca terörist denilen adam ve kadınlar... Aynı mecliste.. El sıkışıyorlar. Memleketin faydasına denen şey bu herhalde. Ben niyeyse bir umut doldum. Arka sıralarda bir ufuk:) Kritik zamanlarda kan gövdeyi götürmez diye umut etmek istiyorum.
Bir yandan cumhurbaşkanlığı seçimleri ordunun tutumu falan zaten hep arka planda kafamda bir yerlerde ama şu manzara bile az rastlanılır cinsten.
Baykal göstermelik olmakla suçlamış iki partiyi de. Yani küfür gibi. Göstermelik olsun, nolacak. İnsanlar iletişim kurmuş ya bir şekilde abi kızdı tabii, kendisi iletişim özürlü. Hatta kavrayışta da sorun var. Seçimde az oy aldığını bile kabul etmekten aciz. Neyse.

Demokrasi sesime geldin mi ne!:D Bir umut. Bir arkadaşım bu ülke için çözüm umut falan gibi kelimelerin geçtiği cümleler kurmayı tekrar hayal ediyorum demişti geçen gün. Belki de kim bilir party animal:)...

Saf mıyım ne?

No comments: