Saturday, June 15, 2013


BI'DAHA: Kimse savas cigirtkanligi yapmasin. BIKTIK!!!
BUGUN HERKES TAKSIME!!!
Liberaller: Tek kisi bile susturulup iskence gorse orda olmak durumundasiniz...orda olun canlar...
Sosyalistler: Halkcisiniz, esitlikcisiniz. devrim romantizminden once halkinizi korumak icin orda olun canlar...
Ataturkculer: Yillarca guclu olanken gucsuz duruma dustunuz, milyonlar sizden olmasa da size sahip cikti. Simdi her turlu gucsuzun, ezilenin durumunu anlayip ondan yana olma zamani...orda olun canlar.
Muslumanlar: Ulkenin cogu musluman zaten ama kimlik olarak Muslumanligi benimseyenler, zulme karsi direnmek zamani...orda olun canlar.
Kurtler: Yillarca ezildiniz, ezileni en iyi anlayan olarak sizi zamaninda ezmis olan gruplarla beraber de olsa, orda olun canlar.
Feministler:  Yillarca ezildiniz, ezileni en iyi anlayan olarak sizi zamaninda ezmis olan gruplarla beraber de olsa, orda olun canlar.
Belki de en onemlisi AKPye oy vermis olanlar: Secimle gelmis hukumetlerin, sirf sizin oyunuzu aldi diye diger butun hayat tarzlarini gormezden gelmesine dur deme vakti...orda olun canlar.
Vicdan sahibi her insan evladi...Simdi birbirimizi anlayip, memleketi ve halki dusunup sagduyuyla, dayanismayla, canla basla orda olma vakti...SAVAS CIGIRTKANLARINA EN BUYUK CEVABI VERELIM. SIVIL ITAATSIZLIKLE GELECEGIMIZI KENDIMIZ TAYIN EDECEGIMIZI BIR DAHA HAYKIRALIM! HADI CANLAR!!!!

No comments: